Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Πάτερ Κλεομένης, αυτόκλητος ή χειραγωγούμενος γραφικός, ψευδοπροφήτης των σημείων των καιρών;

Πάτερ Κλεομένης, αυτόκλητος ή χειραγωγούμενος γραφικός, ψευδοπροφήτης των σημείων των καιρών;  

Πάτερ Κλεομένης, τον συναντάμε τελευταία στα μέσα δικτύωσης και πραγματικά μας προκαλούσε πολύ γέλιο να εξορκίζει με σφεντόνες κεραίες κινητής τηλεφωνίας, να αποβάλλει δαιμόνια από γλυκίσματα κέικ πετώντας τα σε ζώα, να να ρίχνει καρατιές σε ΑΤΜ και να κολλάει αυτοκόλλητα εκτός λειτουργίας στην οθόνη τους. 
Σίγουρα είναι γραφικός.
Το ερώτημα όμως που γεννάται όμως είναι αν είναι αυτόκλητος ή υποκινούμενος μέσα σε έναν θολωμένο ψυχισμό, όπου χειραγωγείται εύκολα με το να άγεται και να φέρεται πλέον και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας και ποιος είναι ο θίασός του;
Πώς αλλιώς θα μπορούσε να εξηγηθεί η βεβήλωση του μνημείου των Εβραίων μαρτύρων στην ομώνυμη πλατεία στη Λάρισα; Να πετάει αυγά σε ονόματα νεκρών και να κλωτσάει ένα μνημείο, που αναπαριστά μία μάνα να θρηνεί;!
Εμείς οι φορείς και οι πολίτες καταδικάζουμε την βία από όπου κι αν προέρχεται.
Ας προσέξουν λοιπόν οι παραθρησκευτικοί κύκλοι που εκβιάζουν τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις με γραφική τρομοκρατία μην διαβούν τον Ρουβίκωνα.
Αρκετά με αυτό το παραμύθι. Ο εχθρός μας δεν είναι η κοινότητα του Ισραήλ και καμιά κοινότητα.
Ας μην αρχίσουμε τα ίδια και χειρότερα δημιουργώντας παραθρησκευτικά θύματα, τα οποία θα είναι ιδανικά υποχείρια στο να ανάψουν το φυτίλι σε μία κοινωνία που ψάχνει να βρει τον αποδιοπομπαίο τράγο της.
Για αυτό υποκινητές του Κλεομένη που τον βιντεοσκοπείτε αλλά και του υποδεικνύετε τί να πράξει, κατάρες κι αναθέματα θα μεταδώσουν την έκρηξη σε λάθος σημεία. 
Ο Ιησούς Χριστός δίδαξε πώς με την αγάπη κερδίζεις τον κόσμο όλο και την Βασιλεία των Ουρανών. 
Αν δεν μπορείς, πέτα το ράσο γιατί το ατιμάζεις και γίνε ένας πολύ καλός κλόουν με τον θίασο που σε στηρίζει. Δεν είσαι τίποτα άλλο από ένας ψευδοπροφήτης των σημείων των καιρών.
Συνεργούς αρνητών σε σκοτεινές εποχές της ιστορίας με όχημα τον κάθε Κλεομένη που πουλάει η τρέλα του, δεν θα σας αφήσουμε να βρείτε. 
 
Λάρισα, 18.07.2017
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αν. Δημ. Σύμβουλος Δ. Τεμπών, Αστυνομικός