Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Οι Γερμανικές αποζημιώσεις του Β' Π.Π. και το δίκαιο του Ισχυρού. Οι Γερμανικές αποζημιώσεις του Β' Π.Π.  και το δίκαιο του Ισχυρού.
10 Ιουνίου 2015. 71 χρόνια μετά.
Επειδή σαν σήμερα έγινε το Ολοκαύτωμα στο Δίστομο από τους Ναζί. Επειδή τίποτα από όλες αυτές τις καταστροφές που υπέστη η Ελλάδα δεν επανορθώθηκε, ώστε να αναπνέει σήμερα Ελεύθερος ο Δυτικοποιημένος Κόσμος και να σου κουνάνε το δάχτυλο, όταν σου μοιράζανε τη "χαρά" του Εμφυλίου Πολέμου αν και Νικήτρια Χώρα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Αν και αυτή η χώρα αντιστάθηκε πιο σθεναρά αναλογικά με την πολεμική της μηχανή και πληθυσμό από τις τότε υπερδυνάμεις που τους πέρασαν με μια ανάσα οι Ναζί, αυτή η χώρα σήμερα λοιδωρείται. Αυτή η χώρα σήμερα εμπαίζεται.
Αυτή η χώρα ζει την Θεία Κωμωδία του Δάντη. Με μία ολοφάνερη ναρκοθετημένη διαπραγμάτευση, όπου οι νάρκες είχαν τοποθετηθεί από δεκαετιών και ειδικά από την έναρξη του μνημονίου σε συνδυασμό με ένα λαίμαργο εσωτερικό σύστημα αυτοεπιβράβευσης των αρεστών και ημετέρων και με καταλύτη την αποδομημένη και εμφανή έλλειψη εμπιστοσύνης, καθώς οι υπογραφές και οι συμφωνίες γίνονται για να σπάνε από τους Ισχυρούς.
Για αυτό η Ελλάδα πρέπει να αποδείξει και πρωτίστως οι Έλληνες αν επιτέλους θυμούνται την Ιστορία τους και πως όπως έγραψε και ο Καβάφης στις Θερμοπύλες:
 <<Tιμή σ' εκείνους όπου στη ζωή των όρισαν και φυλάγουν Θερμοπύλες. Ποτέ από το χρέος μη κινούντες· δίκαιοι κι ίσοι σ' όλες των τες πράξεις, αλλά με λύπη κιόλας κι ευσπλαχνία· γενναίοι* οσάκις είναι πλούσιοι, κι όταν είναι πτωχοί, πάλ' εις μικρόν γενναίοι, πάλι συντρέχοντες όσο μπορούνε· πάντοτε την αλήθεια ομιλούντες, πλην χωρίς μίσος για τους ψευδομένους. Και περισσότερη τιμή τούς πρέπει όταν προβλέπουν (και πολλοί προβλέπουν) πως ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος, κι οι Μήδοι επί τέλους θα διαβούνε.>>
Και θα μείνω σε μία αποστροφή του λόγου πώς και περισσότερη τιμή τους πρέπει όταν προβλέπουν πώς ο Εφιάλτης στο τέλος κι οι Μήδοι επι τέλους θα διαβούνε....
Ακολουθεί η δημοσίευση από 02 Απριλίου 2013
Γερμανικές αποζημιώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

ΟΛΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ KAI ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ!!!
Είμαστε ακόμα ζωντανοί κι οι μνήμες δε σβήνουν!!!
Είμαστε η αδικημένη χώρα των νικητών του Β' Παγκοσμίου Πολέμου!!!
Οι νικητές Έλληνες γίνανε μετανάστες στους ηττημένους Γερμανούς, που με την αποικιοκρατική και ηγεμονική τους στάση βούλιαξαν την ανθρωπότητα στο χάος, στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, στις ομαδικές εκτελέσεις και στους θαλάμους αερίων και στις φυλετικές εκκαθαρίσεις σε βαθμό ολοκαυτώματος...
Τούς ξαναφτιάξαμε το κράτος τους σε απίστευτο χρόνο και ενώ αυτοί είχανε αυτοκινητόδρομους, εμείς είχαμε χωματόδρομους με τα κάρα!!!
Ενώ θρηνούσαμε τους νεκρούς μας, αυτοί ξαναχτίζανε τη χώρα τους με τα δικά μας χρήματα!!!
Μέχρι τώρα έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 197,173 υπογραφές στην διεύθυνση http://www.greece.org/blogs/wwii/
Ο χρόνος θα δείξει...
Δικαιοσύνη για όλους!
Ελλάς, 02 Απριλίου 2013
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αν. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τεμπών - Αστυνομικός - Μέλος Α’ Βάθμιας Επιτροπής Εκπαίδευσης Δ. Τεμπών