Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Προς τους υμνητές του πολέμου. Δεν έχετε δει ακρωτηριασμένους να σφαδάζουν από τον πόνο.

Προς τα σκυλιά του πολέμου. Δεν έχετε δει ακρωτηριασμένους να σφαδάζουν από τον πόνο, δεν έχετε ζήσει σε πολεμικές ζώνες και αυστηρά θεοκρατικές να τους απαγορεύουν μέχρι και τον εμβολιασμό κατά της πολιομυελίτιδας (πολιός (αρχ)= γκρίζος και μυελός) και να δείτε παιδικές παραλύσεις και ακρωτηριασμούς και να θανατώνουν τους εθελοντές.
Ο πόλεμος είναι θάνατος και δυστυχία και βαθιά παρακμή στο κράτος που τον βιώνει.
 Είναι μερικές φορές αναπόφευκτος, αλλά δεν παύει να είναι δυστυχία και διαρκές πένθος και μίσος. 
Αλοίμονο στους λαούς που τον ζουν για να χάνουν τον πλούτο τους.
Περί ου ο λόγος για μία σελίδα στο facebook όπως πολλές άλλες με ποταπό περιεχόμενο μόνο που εικάζεται διαχειριστής αστυνομικός των Αθηνών. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Λόγια του αέρα, ανεύθυνοι μιμητισμοί τηλεοπτικών χαρακτήρων με alter ego παιδιάστικες συμπεριφορές και αντιπαραθέσεις και αναρτήσεις εκτός πραγματικότητας με φόντο εσωτερικές έριδες σε μια Αθήνα που φυλλοροεί μεταξύ σφύρας και άκμονος. Σε μια κοινωνία που φοβάται να φωνάξει το όνομά της και δημιουργεί ψευδώνυμα για να βγάλει τα εσώψυχα της αναρτώντας αηδίες του υποσυνείδητου και απερίσκεπτες κατακριτέες εικόνες που δεν πρόκειται και δεν πρέπει ποτέ να βγουν αληθινά.
 Σίγουρα το black humor  έχει δώσει τη θέση του στην ψυχοπαθολογία.
Πάντως σκυλιά του πολέμου είναι ταινία του 2016 και ακόμη κι αυτό χρησιμοποιήθηκε για να έλκει likers που δεν παρατήρησαν τι είδους σελίδα ήταν.
Τελικά μέρα με την μέρα το διαδίκτυο εξαπλώνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς και απαιτείται προσοχή και σεβασμός στις συνθήκες που το διέπουν και δη υπομονή σε μία χώρα που αρνείται να ανοίξει το αλεξίπτωτο της και προσπαθεί να κινηθεί και να μπει πάλι μέσα στο αεροσκάφος από όπου έπεσε σε μια στιγμή αλαζονείας.
Σε αυτή την περιδίνηση δημιουργούνται διαρκώς λάθος πρότυπα που δεν έχουν σχέση με σωτήρες, αλλά με προσωπικούς δαίμονες που αναδύθηκαν από το έλος του υπέρ εγώ.
Σίγουρα οι ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί της Υπηρεσίας μας έχουν αντιπροσωπευτικό δείγμα για να κάνουν διατριβή μελέτης για την θεωρητική ριζοσπαστικοποίηση της ψυχής πριν γίνει συνείδηση είτε προς την ανοχή είτε προς την βία.
Εύχομαι ταχεία ανάρρωση και επούλωση των ψυχικών νοσημάτων και κάποιος να ανοίξει το αλεξίπτωτο όπως ο Έλληνας αλεξιπτωτιστής που έσωσε σε άσκηση στο εξωτερικό συνάδελφο του που έπαθε εγκεφαλικό κατά την πτώση ανοίγοντας του αυτό πριν την πρόσκρουση στο έδαφος και σώζοντας την ζωή του.
Εν κατακλείδι πιστεύω πώς μία καλή θεραπευτική αγωγή θα ήταν να αποσταλείτε ως εθελοντές και όχι ως ένοπλη ειρηνευτική δύναμη με δικά σας έξοδα σε μία εμπόλεμη ζώνη της Αφρικής ή της Ασίας για να παράσχετε βοήθεια στους ακρωτηριασμένους μετά τη ρίψη βομβών. Ίσως να καθάριζε το όμμα της ευαισθησίας σας που έχει θολώσει από την περιδίνηση. 
 Ελλάδα σε κρίση
13.06.2016
Μιχάλης Αβέλλας