Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

ΕΝΕΡΓΗ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.


ΕΝΕΡΓΗ Η ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ - ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.
02 Μαΐου 2013. Τα λόγια του Γερουσιαστή Mike Gravel:
«Έχουμε μια στρατιωτική δύναμη του διαστήματος, και είναι ενεργή».  Όμως στην ανοιχτή διαβούλευση της Επιτροπής ο Capt. Robert Salas, USAF ret. μιλά για τη δημιουργία των Ο.ΜΑ.ΚΑ. (όπλα μαζικής καταστροφής) και δη των πυρηνικών όπλων, που δεν  έχουν παρασκευαστεί για πόλεμο στον κόσμο, γιατί η χρήση αυτών είναι πράξη αυτοκτονίας και θα εξαφανίσει τον πολιτισμό στη Γη και ό,τι ζωντανό πλάσμα κινείται επί αυτής.
Επίσης αναφέρεται και η δημιουργία στρατιωτικής βάσης στη Σελήνη και εκεί επεμβαίνει ο ανωτέρω Γερουσιαστής "WE HAVE A SPACE MILITARY FORCE, IT IS IN EXISTANCE" και χειροκροτείται από τους συμμετέχοντες.



Μέσα από την ανάπτυξη της πυρηνικής και διαστημικής τεχνολογίας ανακαλύφθηκαν και καινοτόμες τεχνολογίες, οι οποίες δεν έχουν δοθεί στην ανθρωπότητα και θα βελτίωναν τα μέγιστα το επίπεδο της ποιότητας ζωής και η οποία ελέγχεται από μία κλειστή ομάδα individuals και για τις οποίες ποτέ δεν έλαβαν γνώση οι άνθρωποι. Μάλιστα δε να αποκαλύπτεται ότι υπάρχει τεχνογνωσία και για το φαινόμενο της τηλεπαθητικής και παρόμοια παρά της φυσικής φαινόμενα.
Συμπέρασμα: Δεν με εκπλήσσει καθόλου η ύπαρξη διαστημικής στρατιωτικής δύναμης και δη ενεργής, απεναντίας θα με ξάφνιαζε το αντίθετο.  ΌΜΩΣ τίθεται πλέον επιτακτική ανάγκη για την επιβίωση της Ανθρωπότητας και την ριζική ανασυγκρότηση του ανθρώπινου είδους η διάθεση της νέας τεχνογνωσίας που προέκυψε και συνεχώς προκύπτει από την χρήση της διαστημικής- πυρηνικής τεχνολογίας, των ανακαλύψεων και των εφευρέσεων μέσα ακόμη και από ένα τυχαίο γεγονός. 
Ένα σύγχρονο μυστικό του Προμηθέα που φέρει τη "σύγχρονη φωτιά" στους ανθρώπους, όταν τα ενεργειακά αποθέματα παγκοσμίως ελαττώνονται με αριθμητική πρόοδο. 
Ακόμη κι αν ήθελε υποτεθεί πως ο συλλογισμός μου είναι ουτοπικός, πώς μπορεί κάποιος να με πείσει για το αντίθετο, όταν με μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών πυρηνικές κεφαλές μπορείς να καταστρέψεις έναν πλανήτη και με την αντίστροφη μεταστοιχείωση αυτής της ενέργειας να μην μπορείς να θρέψεις αυτόν τον πλανήτη; 
Προσωπικά ΔΕΝ με ενδιαφέρει ποιος θα κυβερνά αυτόν τον πλανήτη, αλλά η ανέλιξη της ανθρωπότητας με πραγματική ειρήνευση και ποιότητα ζωής. 
Μακρυχώρι, 10 Μαΐου 2013
Μιχαήλ. Ν. Αβέλλας 
Αν. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τεμπών - Αστυνομικός - Μέλος Α' Βάθμιας Επιτροπής Δ. Τεμπών



https://www.youtube.com/watch?v=pBovgs36sJ4