Σάββατο 11 Μαΐου 2013

ΤΑ ΜΠΑΖΩΣΑΝΕ ΟΛΑ...ΝΤΡΟΠΗ!!!






Τα μπαζώσανε όλα.......
!!!! Δείτε το βίντεο στο youtube. Καταχώσανε τον μοναδικό στον κόσμο βαθμιδωτό λαξευτό Βασιλικό Τάφο όπως αναφέρει και το notos press. Αφήσανε τον πολιτισμό μας έρμαιο των συμφερόντων και όλοι επιλέγουν την εύκολη και ατελέσφορη λύση να επιτίθενται στα ξένα μουσεία!!! Εδώ με τα υπάρχοντα χτίζεις άλλα τόσα και τόσα μουσεία.
Ντροπή!!! Οργή με κατακλύζει για το τεράστιο γιατί;;;
 Οι λύσεις για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση είναι τόσο πολλές, όσες και οι ακτίνες του Ηλίου που θρέφουν την Οικουμένη και καίνε τους αλαζόνες!!!!
Ναι, υπήρχανε! Ναι, ξυπνάνε στις μνήμες μας! Ναι, δεν σταματάει αυτό με τίποτα!!! Ούτε με καταχώσεις, ούτε με το εν κρυπτώ παιχνίδι! Η Ελλάς υπήρξε αυτοκρατορία επί χιλιάδες έτη και το πεπρωμένο της ανήκει στους ισχυρούς της Γής ως ελευθερωτής Έλληνας Νους στους σκλαβωμένους λαούς από αυταρχικές δοξασίες και από ακραίο φανατισμό, που οδηγεί σε ακραίες εκφάνσεις βίας!
Με προβληματισμό
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αν. Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Τεμπών - Αστυνομικός - Μέλος Α' Βάθμιας Επιτροπής Δ. Τεμπών
στην φωτογραφία εικονίζεται ο Αρχαιολόγος κ. Θεόδωρος Σπυρόπουλος.
Υστερόγραφον:
Δεν μπορούσα τις σκέψεις μου από αυτό το αίσχος να μην τις δημοσιεύσω.... Αυτό απέμεινε από τη Δημοκρατία μας. Να εκφραζόμαστε ελεύθερα και συνετά για την αδικία που υφιστάμεθα! Κάποια στιγμή θα ξυπνήσουμε και θα καταλάβουμε ότι η λύση είναι μπροστά στα μάτια μας και είναι απλή!