Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Αιδώς Αργείοι. Τί είστε τελικά, Διοικητές ή Συνδικαλιστές και διατάσσετε για ενέργειες; Κάτω τα χέρια από την ελεύθερη έκφραση γνώμης.




Αιδώς Αργείοι. Τί είστε τελικά, Διοικητές ή Συνδικαλιστές και διατάσσετε για ενέργειες; Κάτω τα χέρια από την ελεύθερη έκφραση γνώμης. 


Tί πράγματα είναι αυτά; Τί διαβάζουμε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ). Να σκεφτείτε να κινηθείτε νομικά εναντίον εκλεγμένου αντιπροσώπου μας για την λέξη κουτάλα που είναι συνώνυμη της φτώχιας και του Καραγκιόζη στην ψωροκώσταινα.


 Ό,τι δεν μπορούν να πετύχουν τόσα χρόνια όσοι ενοχλούνται από τις ελεύθερες φωνές που ξεφυτρώνουν εκεί που δεν το περιμένετε και σας πήραν τα πρωτεία της έκφρασης, θα δώσετε το σάλπισμα εσείς για έναρξη φίμωσης της ελεύθερης έκφρασης στο διαδίκτυο και την έναρξη διώξεων; Για αυτό σας τοποθετήσαμε με εκλογές εκεί; Για να διώξετε τον συνάδελφό σας, γιατί σας μίλησε για μία κουτάλα. Να συλληφθεί και να κατασχεθεί και η κουτάλα τότε με το περιεχόμενο αυτής, αφού είναι κατ’ εσάς αντικείμενο δυσφήμησης.

 Αν μπορείτε να μετρήσετε τους κόκκους της άμμου, τότε μπορείτε να φυλακίσετε και τις αντίθετες απόψεις. Τελικά ψοφάτε για αξιώματα, να μοιράζετε πλακέτες τιμητικές και λόγους στα μπουζούκια.

Πέραν αυτών ποιοι είστε εσείς που προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα status quo για διώξεις, όταν δεν ρωτήσατε κανέναν μας από τις πρωτοβάθμιες ενώσεις αν επιθυμούμε διώξεις για διαδικτυακές αναρτήσεις;

 Μήπως να σας υπενθυμίσω ότι είστε σε σύσταση εθελοντικού οργανισμού- σωματείου και όχι υποχρεωτικής μορφής;

 Μήπως να σας υπενθυμίσω ότι το έγγραφό σας για να ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των ενεργειών σας ταιριάζουν σε Διοικήσεις Αξιωματικών που απαιτούν την ρητή εκτέλεση νόμιμης διαταγής. Τί είστε Διοικητές ή Συνδικαλιστές (απελθέτω απ' εμού ο χαρακτηρισμός αυτός).

Για αυτό λοιπόν αφήστε τον Γιάννη και τον κάθε Γιάννη ήσυχο, αυτόν τον αγαθό γίγαντα ήσυχο που σκεπάζει με τη σιγουριά του την ομάδα από κινδύνους και τραυματισμούς. Σας προειδοποιώ ότι αν διώξετε αυτόν ποινικά ή διοικητικά ή πειθαρχικά, θα ανοίξετε τους ασκούς του Αιόλου και το κουτί της Πανδώρας.

Αν θίγεται η αργοπορημένη τιμή και αξιοπρέπειά σας (3.11.2016 η επίμαχη επιστολή και 18.01.2017 η απόφασή σας), τότε να ζητήσετε και την σύλληψη αυτών που σας χυδαιολογούν για τις μάνες σας, τις αδερφές σας και τα σπίτια σας σε κάθε πορεία, σε κάθε Κυριακή στο γήπεδο, σε κάθε επεισόδιο που σας υβρίζουν και που σβήνει με την ανοχή σας, στα σπρωξίδια μεταξύ κοινωνικών ομάδων που δεν σέβονται την παρουσία σας, κλπ, κλπ, κλπ.


Πάντως να μας διώξετε δεν μπορείτε από έναν φορέα που δημιουργήθηκε και χαλυβδώθηκε χάριν στις διώξεις και διωγμούς των πρώτων συναδέλφων και πραγματικών αντιπροσώπων μας. Αυτή την λέξη  δεν θα έπρεπε όχι να την γράψετε σε έγγραφο, αλλά ούτε καν να την ξεστομίσετε εναντίον συναδέλφου και αντιπροσώπου γιατί άσκησε αντιπολίτευση. Και είτε κακοπροαίρετη είτε καλοπροαίρετη η κριτική, είσθε αναγκασμένοι ως δημόσια πρόσωπα να την υποστείτε και με τον βίο σας και το ηθικό παράδειγμά σας να την αποκρούσετε.


Σε αυτό το σημείο κανείς δεν αμφέβαλλε για το ήθος σας πόσω δε μάλλον ο Γιάννης, μα το κοινό θέλει να δει και κάποιον αναλυτικό ετήσιο ισολογισμό και να αποσταλεί μέσω της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας  PoliceOnLine σε όλο το αστυνομικό προσωπικό και να μελετήσουμε πόσες χιλιάδες φορές κινήθηκε νόμιμα το σύνολο των αντιπροσώπων μας και των συνδικαλιστών μας, ποιοι , πού, πότε και γιατί ως και ποιοι άλλοι σκοποί του καταστατικού εξυπηρετήθηκαν. Μπορεί να το έχετε και τώρα, αλλά δεν το έχω λάβει γνώση και σας παρακαλώ για μία εκ νέου αναλυτική ενημέρωση όλων. Αυτή και μόνον αυτή πρέπει να είναι η απόφασή σας. ΠΑΝΤΩΣ ΌΧΙ ΔΙΩΞΗ. Και αυτή να είναι και η Δημόσια Απάντησή σας. Ορίστε. 

Σεβαστείτε την μνήμη των συναδέλφων στα ΜΑΤ που αυτοκτονούν από την διαρκή επαγγελματική πίεση που επιφέρει εσωτερικά και οικογενειακά προβλήματα και μην σκοτώνετε άλλη μια φορά ηθικά έναν από αυτούς.

Υ.Γ. Μάθετε τουλάχιστον να γράφετε σωστά την προστακτική β' πληθυντικού, γιατί νομίζουμε ότι είναι ένα γιαλαντζί έγγραφο με μπερδεμένη την υποτακτική και την προστακτική. Κι εμείς υποτακτικοί σε προστάκτες δεν έχουμε σκοπό να γίνουμε





Ή θα επανέλθετε για την ατυχή δήλωσή σας ή θα μείνουμε και θα φύγετε ή θα αρχίσουν ζυμώσεις και θα φύγουμε όλοι μας και θα μείνετε μόνοι σας.

20.01.2017

Αβέλλας Ν. Μιχαήλ

Αρχιφύλακας (Α.Υ.)