Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ένα ποτήρι θάνατος έγινε το Αιγαίο.


Τελικά ο δολοφόνος γυρνά στον τόπο του εγκλήματος. Ένας αιώνας και τρεις γενιές και πάλι εδώ γυρνά. Το παρόν βίντεο περιέχει τις εικόνες της Μικρασιατικής Καταστροφής και των δικών μας πνιγμένων του 1922, αυτών που ξεγελάστηκαν και αφέθηκαν έρμαια στην τρομακτική όργή και που η εξοχότητα των αναθεωρητών λέει πώς συνωστίσθηκαν στο λιμάνι της Σμύρνης.
Βρες τις ομοιότητες με το σήμερα, κοίτα το μωσαϊκό και αποφάσισε αν η Ελλάδα είναι ανίκανη ή πρέπει να φανεί ανίκανη στη Διεθνή Κοινότητα ότι μπορεί να υπεράσπιστει τα σύνορά της με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Όπως κάποτε που φάνηκε ανίκανη και επικίνδυνη για την αδελφή μας την Κύπρο και χάθηκε η μισή επί  κυβέρνησης Σαμσών. Ο Στρατηγός Μακρυγιάννης απάντησε στον Γάλλο Ναύαρχο Δεριγνύ πριν την μάχη στους Μύλους
 "Ότι αρχή και τέλος, παλαιόθεν και ως τώρα, όλα τα θεριά πολεμούν να μας φάνε και δεν μπορούνε· τρώνε από μας και μένει και μαγιά. Και οι ολίγοι αποφασίζουν να πεθάνουν· κι όταν κάνουν αυτείνη την απόφασιν, λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν. Η θέση όπου είμαστε σήμερα εδώ είναι τοιούτη· και θα ιδούμε την τύχη μας οι αδύνατοι με τους δυνατούς".
Έτσι βρίσκεται πάλι σε μέγιστο κίνδυνο και ο Ελληνισμός στο παρόν. Μα θα τα καταφέρει, γιατί έχει μαγιά και η ψυχή του είναι άδολη στο να βλάψει άλλους λαούς.
 Και στο τέλος θα ανοίξει ο διάδρομος της δικαίωσης.
Τα συμπεράσματα δικά σου.
05 Φεβρουαρίου 2016
Μιχαήλ Ν. Αβέλλας
Αστυνομικός - Μέλος Διαβούλευσης Δ. Τεμπών

11/02/2016 νεώτερο σχόλιο για την πτώση του στρατιωτικού ελικοπτέρου στο Αιγαίο

Τα συλλυπητήρια στις οικογένειες των ηρώων που χάθηκαν για να είμαστε εμείς ελεύθεροι.
5 Φλεβάρη έγραφα ότι ένα ποτήρι θάνατος έγινε το Αιγαίο, βλέποντας ένα βίντεο με εικόνες της Μικρασιατικής καταστροφής και του ξεριζωμού των Ελλήνων και να σήμερα 11 Φλεβάρη τις πρώτες πρωινές ώρες να σκοτώνονται στο Αιγαίο 3 Έλληνες Αξιωματικοί επιβαίνοντες σε στρατιωτικό ελικόπτερο κατά τη διάρκεια άσκησης, καθώς η γείτονας μας συμπεριφέρεται σαν ένα μικρό παιδί που δεν θέλει να καταλάβει και να σεβαστεί κανόνες Διεθνούς Δικαίου και νομίζει πώς όλα είναι παζάρι μπαχαρικών στην Πόλη.
Και όλα αυτά οδηγούν στα πλαίσια ασκήσεων συνεχούς ετοιμότητας. Και ρωτώ τί κάνουν οι Διεθνεις Συμμαχίες, θα παρίστανται μόνο για γη και ύδωρ στη χώρα μας;

Από το σύνδεσμο παρακάτω και το τραγούδι οι Θάλασσες (Ένα Ποτήρι Θάνατο) του Δημήτρη Μητροπάνου το υλικό των φωτογραφιών.